Vi går BLACK FRIDAY amok – og giver 40% rabat på alle gavekort, canvascollager og canvasportrætter.

KØB NU!
Julegaven der bliver husket, eller julegaven til dig selv. Sæt et helt liv på væggen eller få lavet et kunstværk af dit yndlingsfoto.

Vi er kommet i tidligt julehumør og giver ved køb af gavekort, og canvas billeder – 40% rabat på normalprisen! MEN kun ved bestilling i dag, så skynd dig!

Mangler du en julegaveidé som bliver husket og som vækker glæde og opsigt! Så er et kunstværk fra YCA et rigtig godt bud. Vi kombinerer dine billeder på en ny, kreativ og helt anderledes måde. De bliver samlet til et kunstværk på ægte lærred, hvor du selv bestemmer størrelse, stil, farve og udformning. Der er ingen grænser for hvad der er muligt, og du bestemmer om det skal være en simpel collage (portræt) eller om  kunstværket skal indeholde flere elementer fra dig liv.

YCA laver billedecollager til enhver lejlighed og netop muligheden for at kunne skræddersy det færdige kunstværk, efter ønske og behov, gør det til en oplagt gaveidé. En canvascollage er et sikkert hit, og vækker altid stor begejstring hos modtageren, og lige nu kan du købe det til en exceptionel lav pris – men kun ved bestilling 23. november!

Bestil nu – og SPAR 40%

Ønsker du at drøfte noget med mig inden du bestiller – ville det glæde mig at høre fra dig! Kontakt mig nu, det er ganske uforpligtende.

 

LINK

Leave this field blank

HUSK vi giver også 40% RABAT på alle produkter i shoppen!

Brug koden “BLACK FRIDAY” i rabatkodefeltet – så bliver der automatisk fratrukket 40% rabat på din ordre. I shoppen finder du de produkter som der er mest efterspørgsel efter. Men husk – det gælder kun i dag!

Days
Hours
Minutes
Seconds