Canvas collage er en mulighed for at få dit liv på væggen, men også perfekt som gaveidé til specielle lejligheder.

Få dit eller jeres liv på væggen med en canvas collage ud fra specifikke ønsker.

Kombiner billeder fra dit liv på en ny, kreativ og helt anderledes måde. Få dine billeder på ægte lærred, hvor du selv bestemmer størrelse, stil, farve og udformning. Der er ingen grænser for hvad der kan lade sig gøre, og du bestemmer også en det skal være en simpel collage (portræt) eller om det skal være en mere kompleks collage på lærred, hvor billederne bliver mere mixed sammen.

YCA laver disse billedecollager til enhver lejlighed og netop muligheden for at kunne skræddersy det færdige billede, efter ønsker og behov, gør det til en oplagt gaveidé. Hvor ofte har man ikke stået i den situation og tænkt, hvad pokker skal vi give til den runde fødselsdag, jubilæet, bryllup eller anden festlig lejlighed. En canvascollage er et sikkert hit, og vækker altid stor begejstring hos modtageren.

Gaven til manden der har alt

Ja om det skal være gaven til manden der har alt, kvinden der har alt eller om det er til firmajubilæet – en canvascollage passer til alle lejligheder. Ofte har man et fast budget at skulle overholde, men det er ikke noget problem hos os. Vi regner bare baglæns, og ender ud med et format og antal billeder, der netop passer til jeres beløb. Og husk – det koster aldrig noget at spørge, vi regner gerne en pris til jer og kommer med løsningsforslag.

Så prøv at give en gave som er helt uventet, men som er et sikkert hit hos modtageren.

Skal vi drøfte din personlige canvas collage

Kontakt mig, det er ganske uforpligtende, men en samtale vil helt sikkert give dig nogle gode idéer til din lærreds collage. Vi kan sætte dit liv på væggen som en helt unikt kunstværk, så hvorfor ikke hænge ægte værdi op.  Brug denne formular hvis jeg hellere skal ringe dig op.

Leave this field blank