Find svar på dit spørgsmål…

Hvor godt skal mit udgangsmateriale være?

Det fede ved canvasart er netop, at alt faktisk kan bruges. Da printet bliver trykt på en overflade med struktur, bevirker det at billederne ikke behøver at stå knivskpart. Dvs. at et scan fra en avis – også vil komme til at se godt ud når det først er blevet behandlet på den rigtige måde, at at “gamle papirsbilleder” sagtens kan skaleres op i en stor størrelse.

Hvor stort kan mit kunstværk blive?

Som udgangspunkt er der ingen begrænsninger på størrelsen af det færdige kunstværk. Jeg har lavet billeder på 2×4,5 meter og alt derimellem, men ser vi på canvasmediet er bredden normalt 150 cm – så kommer der lidt fra til opspænding – så jeg plejer at sige at højden max kan være 140 cm – men derimod kan længden af værket være lige så langt som ønsket.

Er der faste størrelser?

Som udgangspunkt nej! Og så alligevel – der er nogle formater der er mere populære end andre – og disse “standard” formater kan du finde i shoppen og se den endelige pris på. Du kan naturligvis også altid udfylde vores blanket – og få et uforpligtende tilbud på netop dit kunstværk.

Populære størrelser er (bredde x højde):

  • 120 x 50 cm
  • 150 x 60 cm
  • 200 x 90 cm
  • 100 x 100 cm
  • 80 x 60 cm
  • 80 x 80 cm
  • 90 x 30 cm
  • 30 x 90 cm

Er størrelsen lig med prisen?

Både ja og nej – prisen bliver til dels beregnet ud fra størrelsen – men også i forhold til hvor mange billeder det skal indeholde. Det vil sige at et billede på 100×200 cm – sagtens kan være billigere end et på 120×50 cm. Jo flere billeder man ønsker at værket skal indeholde – jo dyrere bliver det som udgangspunkt – men jeg tæller ikke så nøje efter – det vigtigste for mig – er altid at resultatet bliver perfekt – og ikke bare et spørgsmål om hvor mange billeder der er blevet brugt.

Hvilken ramme skal der på?

Der er 2 slags rammer til canvasart:

Blindrammen – er den som kunstværket bliver spændt op på. Som udgangspunkt vælger jeg altid den ramme som egner sig bedst ift. til størrelse og placering. Dog kan der være tilfælde hvor du gerne vil have en DUO ramme, dvs. at det er en ekstra dyb ramme – som trækker billedet yderligere frem på væggen.

Svæverammen – er den som kommer rundt om kunstværet. Man behøver ikke nogen svæveramme, men alt efter placering kan det være med til at fuldende det færdige indtryk. Det kan være med til at gøre stilen mere eksklusiv.

Du kan se de forskellige rammetyper under produktinfo.

Hvor holdbart er canvasart?

Dit kunstværk bliver trykt på en kvalitetscanvas med en vandfast og uv bestandig blæk. Dvs. at du sagtens kan have dit kunstværk hængende hjemme på væggen  i solskin og skulle det blive beskidt, kan du bare tørre det af med en fugtigt klud.

Jeg har billeder som nu har hængt i over 10 år – og stadig er lige så flotte som den dag de ankom.

Er der noget der ikke kan lade sig gøre?

Som udgangspunkt nej! Sammen kan vi drøfte hvad det helt specifikt er som du ønsker. Herefter tages der action om det, det kan være at vi skal have fotograferet jeres vielsesringe, eller scannet en dåbsattest ind, eller at vi skal bruge et billede af en fodbold, en grankogle eller noget helt andet.

Det vigtigste er altid at resultatet blæser benene væk under dig!

Hvordan beslutter jeg mig mht. farver?

Det bedste er altid at starte med at se på hvor billedet skal hænge. Skal det passe ind i omgivelserne eller skal der være mere gang i farverne så det skiller sig ud. Begge dele kan være flotte, hver for sig – og det er altid en smagssag.

Men modtager du korrekturen i farver, og efterfølgende tænker, gad vide hvordan det ville se ud i sort/hvid – ja så er det ingen problem at ændre. Og det giver ofte mere ro i maven – lige at have set det. Så bliver den endelige beslutning omkring farven taget på det rette grundlag.

Kan billedet sendes?

Ja, jeg har en utrolig stabil leverandør indenfor transport, som passer godt på dit kunstværk fra det forlader min adresse og til det når frem til dig. I alle de år jeg har lavet billeder, er det altid nået helskindet frem til modtageradressen.

Gavekort? Julegave? Jubilæumsgave?

Ja, der er ingen tvivl om at et canvas kunstværk er en god gaveidé, og altid vækker stor glæde og begejstring hos modtageren. Gavekortet kan udstedes på enten et “færdigt” billede hvor der er aftalt på forhånd, hvordan billedet skal være. Eller det kan være på et fast beløb så modtageren selv kan bestemme hvad der skal ske.

Køber du et gavekort YCA er der ingen udløbsdato på. Det kan ikke blive forældet. Jg har oplevet at mange gerne lige vil vente med at få lavet kunstværket til de har været ude at rejse, til barn nummer 2 bliver født og kan komme med på osv.

Køber du et gavekort, bliver det udformet som et billede, dvs. at modtageren kan se og føle hvad det er som de har fået.

Få en uforpligtende pris på dit kunstværk!

Leave this field blank
Skal vi drøfte dit projekt?