Gavekort

Gaven til manden der har alt, gaven til barnedåben, flytte hjemmefra gaven, julegaven som ingen havde set komme…ja et gavekort fra YCA passer til enhver lejlighed.

Søger du efter den perfekte julegave, barnedåbsgave, indflyttergave, studentergave og ønsker du at komme med noget unikt? Noget som de andre ikke kommer med. Ja så er et gavekort til YCA næsten så personligt som det kan blive. Modtageren af gavekortet er garanteret et unikt resultat som kommer til at opfylde de vildeste ønsker.

Hos YCA er der ingen udløbsdato på gavekortet. Så vil man gerne gemme det til vi har været ude at rejse, til lillesøsteren støder til, til den nye bil er købt – ja så venter man bare. Kunne man tænke sig et billede som er ekstra stort eller specielt, ja så kan man bare supplere op på beløbet. Kort sagt er vi ikke så “firkantede” hos YCA – det vigtigste for os, er at levere et kunstværk som opfylder de drømme som modtageren har.

Hvordan bestiller jeg et gavekort og hvordan ser det ud?

På vores kontakt side udfylder du blot formularen – vælger gavekort – og skrive ønsket beløb i notefeltet. Herefter får vi fremstillet et unikt gavekort som helt sikkert vil skille sig ud iblandt mængden. Det bliver fremsendt som et lille unikt mesterværk, så modtageren af gavekortet kan se og føle materialet, og så kan man allerede skrue op for forventningerne.

Bestil dit gavekort i dag og glæd en du kender!