Handelsbetingelser

Virksomhedsoplysninger

YCA.dk / A-VISION.dk
Forstallé 43
6200 Aabenraa

Tlf. 27279292
E-mail: info@yca.dk

Cvr. nr. 29873739

Bestilling og betaling

Aller priser på websitet er incl. 25% dansk moms. Prisen på bestillingstidspunktet, er den gældende pris for købet.

YCA.dk tager forbehold for trykfejl,  fejl i priser, moms- og afgiftsændringer samt udsolgte varer og leveringssvigt fra vores leverandører.

Bestilling

Når du har afgivet en bestilling, vil du modtage en online bekræftelse. Skulle du ikke modtage denne bekræftelse indenfor 1 time, bør du kontakte os.

Betaling

Vi tilbyder flere mulige betalingsmetoder.

Paypal og MobilePay samt bankoverførsel

Leveringstid

Ved bestilling af personlige kunstværker, må der påregnes en leveringstid på ca. 14 dage, med mindre andet er aftalt. Plakater i limiterede udgaver, bliver sat i produktion straks efter modtagelse af ordre, og leveringstiden vil være ca. 5 dage.

Returnering og fortrydelsesret

Når du handler hos YCA.dk har du 14 dages fortrydelsesret, hvor du kan meddele os, at du fortryder købet og ønsker at få din betaling tilbage.

Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den næstfølgende hverdag.

For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du ved en tydelig erklæring via mail give os meddelelse herom senest 14 dage efter modtagelsen af varen. Ønsker om returnering med henblik på at få betalingen retur, skal sendes til mailadressen info@yca.dk.

Hvis varen er prøvet udover hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som “brugt”, hvilket betyder at du ved fortrydelse af købet kun kan få en lille del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Når der er tale om en ren returnering, vil udgiften til returneringen tilfalde dig.

Du som køber bærer risikoen for varen fra varens levering, og til den leveres her hos os. Det er derfor en rigtig god ide at sende varen retur med et tilhørende tracking-nummer så varen kan spores. Ved returnering er du ligeledes ansvarlig for at varen er pakket forsvarligt ind.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returvarer sendes til: YCA.dk – Forstallé 43 – 6200 Aabenraa.

Bestillingsopgaver efter dine ønsker

Digavesse opr er ikke dækket af den ovennævnte fortrydelsesret, eftersom disse opgaver bliver udført på kundens specifikke ønske.

Gavekort

Der refunderes under normale omstændigheder ikke penge retur for gavekort. Gavekortet kan dog til enhver tid bruges i forbindelse med bestilling på YCA.dk. Der kan under specielle omstændigheder aftales refundering, men dette er ikke normal kutyme. I forbindelse med refundering trækkes der et administrationstillæg fra på kr. 200,- Såfremt der er fremstillet personligt gavekort (ud fra kundens ønske med personlige billeder) trækkes der yderligere kr. 500,- fra totalbeløbet.

Private og personfølsomme billeder til brug i specialdesign

Vi designer værker, som indeholder kundens private billeder. Ved godkendelse af disse betingelser, gives der samtidigt samtykke til at vi må bruge disse billeder i forbindelse med fremstilling af det bestilte design. Billeder sendt til os, bliver aldrig videregivet eller solgt til anden side. Billeder bliver slettet umiddelbart efter godkendt design. Det færdige design bliver gemt 2 år med henblik på evt. reklamation over produktet.

Yderligere information kan ses i vores privatlivspolitik.

Reklamation

Der ydes 24 måneders reklamationsret i henhold til købeloven. Hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Skader på varer som følge af fejlhåndtering fra kundens side er ikke dækket af reklamationsretten. Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til YCA.dk indenfor 14 dage efter varens modtagelse.

Ønsker du at reklamere over en vare, skal du sende os brugbar billeddokumentation af varens/emballagens fejl/mangler. Herefter tager YCA.dk stilling til reklamationen og sender et skriftligt svar retur. Først efter skriftlig godkendelse anses din reklamation for gyldig og registreret hos YCA.dk

Reklamationer sendes til info@yca.dk

Returneres en ordre uden ovenstående dokumentation anses reklamationen som ugyldig!

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine fragtomkostninger (indenfor rimelighedens grænser).

Varen skal sendes til:

YCA.dk
Forstallé 43
6200 Aabenraa

Husk at varen altid skal returneres i forsvarlig emballage.

Klage muligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her– http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse: info@yca.dk

Cookie- og Privatlivspolitik

Klik for at gå til vores Cookie- og Privaltlivspolitik