Skab et unikt kunstværk med dine billeder og din historie. Vi sætter dit liv på væggen i form af unikke canvas/lærreds collager.

Hvorfor ikke investere i din egen historie, og lade den danne grundlaget for dit næste kunstværk?

Hvad er god kunst? Ja det kan der være mange forskellige meninger om, men jeg tror hurtigt at vi kan blive enige om, at snakker vi unik og personlig kunst, ja hvad er så mere personligt end dine egne billeder. YCA har specialiseret sig i at levere kunstværker, hvor det er dine billeder og din/jeres historie der danner grundstammen for det færdige resultat.

Der er ingen grænser for hvor vi bevæger os hen, og det er kun vores fælles idéer der sætter baren for den færdige collage. Farver, stil, tekster, effekter – alt printet på en lækker lærred – og ud fra dine ønsker. Hver collage er skræddersyet nøjagtigt efter dine behov, og passer derfor altid 100% til rummet hvor det er tiltænkt.

Prøv noget nyt, prøv at forestil dig hvordan dine billeder kan være med til at sætte dit liv på væggen! Billeder fra børnene var små, billeder fra brylluppet, billeder fra jordomrejse, billeder fra…ja alle de unikke øjeblikke i dit liv. Prøv så at forestil dig alle disse unikke øjeblikke samlet i ét kunstværk, udfærdiget ud fra dine ønsker til mål, farver og stil. Det er YCA – eller skulle vi sige…dit liv på væggen!

God gaveidé

Canvas collager eller canvas portrætter er også rigtig gode gaveidéer, som er populære til bryllupper, runde fødselsdage, firmajubilæer, barnedåb, julegaver osv. Og gavekortet kommer altid printet som et lille billede, så modtageren ved hvad man har at glæde sig til. Gavekortet kan laves på et fast beløb eller på et færdigt værk. Kontakt mig gerne for at høre mere om mulighederne.

Hvornår skal jeg gå igang med dit liv?

Kontakt mig allerede i dag – og få en uforpligtende pris på dit nye kunstværk. Sammen er jeg sikker på at vi kan opfylde dine ønsker. Hvorfor vente? Det koster jo ikke noget at spørge, og jeg vil elske at høre fra dig!

Leave this field blank