Godt nok er aldrig nok!
Kreativ ildsjæl der presser grænsen for det mulige og umulige, det er sådan de fleste kender mig

Jeg genfortæller historien ud fra dine billeder

YCA står for Your Canvas Art, altså dine billeder fortolket til et personligt kunstværk. Mange kender også YCA som A-VISION der var en af pionererne indenfor canvasprint og collagebilleder. Det hele startede tilbage i 2005, hvor det var mine egne personlige billeder i skuffen, der fik nyt liv da de blev sammensat til et samlet kunstværk og printet på canvas. Det var her at jeg fik øjenene på for mulighederne ved ændre i farver, størrelser og udtryk af de enkelte billeder og sammensætte dem til et stort kunstværk. Sidenhen har jeg fortolket mange livshistorier.

I dag laver jeg personlig kunst i mange forskellige udformninger, fra canvascollager i forskellige stilarter til fototapeter, navnetavler, og personlige plakater. Skal jeg også fortælle din historie?

Kan jeg hjælpe dig?

Jeg har prøvet det meste hvad angår stil, størrelse og struktur, og jeg ved hvor vigtigt det er, at et personligt kunstværk kommer til at fortælle den rette historie. Hvor skal billedet hænge? Hvad er den perfekte størrelse? Er det din historie eller skal det gives som gave?

The sky is the limit…

Jeg leverer både til private og virksomheder og der er ingen grænser for størrelser eller kreativitet. Kan man tænke det – så kan jeg lave det. Mangler du sparring til et projekt, har du en idé eller et spørgsmål? Så kontakt mig, det koster ikke noget og jeg vil elske at høre fra dig. Skal jeg hellere ringe dig op? Så brug denne formular.

Leave this field blank
Trylleri med dine billeder